Bărbații să fie pe fază - noapte incendiară! Azi este sărbătoare pentru femei!


Data de 8 august are o semnificaţie specială în calendarul feminin la nivel mondial, astăzi fiind, după cum au stabilit brazilienii, Ziua Internaţională a Orgasmului Feminin. Potrivit „Huffington Post”, sărbătoarea se trage din oraşul Esperantina din Brazilia, unde consilierul oraşului a decis să dedice o zi celebrării orgasmului feminin pentru a-şi achita „datoria sexuală” faţă de soţie. sărbătoarea există în Brazilia, dar şi în Spania, Mexico, Argentina, Peru şi Norvegia.

Femeile de pretudindeni serbează orgasmul, explozia de plăcere care le duce mai aproape de Rai pentru câteva secunde. Ce altă modalitate de a sărbători Ziua Internaţională a Orgasmului Feminin este mai bună decât o partidă de sex incendiară, în care ea atinge punctul culminant?

Brazilienii s-au gândit că introducerea acestei sărbători poate fi un pas înainte pentru ca femeile din ţară să înţeleagă mai bine sexualitatea lor.

Orgasmul feminin a fost multă vreme o componentă misterioasă a sexului. Chiar dacă acum, în majoritatea societăţilor, nu mai este un subiect tabu, multe femei nu reuşesc să ajungă la orgasm în timpul unei partide de amor.