„Banii sunt bani” și „Lemonade”- noile filme de la Cinematograful „București”


Duminică, 28 octombrie, ora 16.00, sunteți așteptați la Cinematograful București, la filmul „Banii sunt bani” (titlul original: „Money's money”), intrat luna trecută în cinematografele din România. Regia îi aparține lui Géla Babluani, în rolurile principale fiind Vincent Rottiers și George Babluani. Filmul spune povestea a trei tineri care, ca să scape de problemele financiare, fură o valiză de bani a unui bărbat înstărit din Le Harvre.
Ce nu ştiu ei este că tocmai au jefuit un politician corupt şi că banii din valiză provin din afaceri criminale. Şi curând vor vedea că ceea ce părea o catapultă spre o viaţă mai bună se poate uşor transforma într-un adevărat dezastru.
Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Tot duminică, dar de la ora 18.00, puteți viziona filmul „Lemonade”, ce se lansează în România la 26 octombrie. Regia îi aparține Ioanei Uricaru, în rolurile principale fiind Malina Manovici, Dylan Smith, Steve Bacic, Milan Hurduc, Ruxandra Maniu și Víctor Gómez. „Lemonade”, lungmetrajul de debut al Ioanei Uricaru, a fost distins cu premiul pentru cea mai bună regie la Festivalul de Film de la Sarajevo 2018. Filmul spune povestea Marei, în vârstă de 30 de ani, care se stabilește în Statele Unite împreună cu Dragoș, fiul ei de nouă ani, după ce s-a căsătorit cu americanul Daniel. 
Filmul narează mai multe întâlniri pe care eroina le are pe parcursul a câteva zile și în urma cărora descoperă că „visul american” rămâne un ideal greu de atins pentru cei care nu-și permit să plătească prețul.
Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.