Balta Flamina - raiul pescarilor

Balta Flamina - raiul pescarilor. Se află în Argeș și numără peste 16 specii de pești

Balta Flamina este o apariție interesantă atât pentru cei care vor să se relaxe, cât și pentru cei care iubesc pescuitul. Balta se află în județul nostru, în comuna Mălureni, la 134 de km de București.
Această oază verde are 3 hectare și este formată din 3 lacuri, ce numără peste 16 specii de pești.
Dacă vrei să te relaxezi în natură, nu trebuie decât să te cazezi în una dintre cele 30 de căbănuțe. Prețul acestora este rezonabil, în jur de 100 lei/4locuri. Căbănuțele sunt dotate cu frigider, tv, baie, iar dacă vreți să vă răcoriți cu o băutură rece, minimarketul este aprovizionat cu tot ce vă trebuie.

CITEȘTE ȘI ... MB DIVERT LAND- distracţie şi relaxare în Argeş


De spațiu verde, nu duceți lipsă. După cum veți vedea în galeria foto, natura și răcoarea lacului completează perfect orice activitate.
Pentru pescari, balta Flamina oferă două tipuri de tarife, pentru 12 ore (60 de lei în anul 2015 ) sau 24 de ore, acceptând și pescuitul nocturn.
Pentru mai multe informații, puteți suna la numerele de telefon 0740110448 / 0740152202
La balta Flamina se poate ajunge de pe autostrada A1 Bucuresti- Pitești. La terminarea autostrăzii, la sensul giratoriu de la Bascov se face la dreapta spre Curtea de Argeș. După aproximativ 12 km treceți peste un pod în comuna Merișani, iar imediat după acesta există o barieră de cale ferată și un indicator Brădetu, la dreapta. Se urmează acest traseu înca 1,3 km și când intrați în comuna Malureni găsiți un indicator cu pescuit sportiv și un drum în dreapta. Lângă o balastieră mare, se văd căbănuțele de pe marginea lacului.