(video) Copil căzut de la etaj. Dosar penal pentru neglijență

Un băiețel în vârstă de 2 ani si 4 luni din Pitesti a scapat miraculos cu viata dupa ce a cazut de la etajul I al apartamentului în care statea cu familia lui. El a ajuns Spitalul de Pediatrie cu multiple traumatismele, dar este în afara oricarui pericol. Politistii au deschis un dosar penal pentru neglijenta, bunica fiind cea care nu l-a supravegheat atent.


La fața locului a intervenit un echipaj SMURD care a acordat primele ingrijiri medicale copilului cazut de la etaj. Baiatul nesupravegheat de bunica lui a ajuns pe peluza din fata blocului, iar femeia spune că a fost atentă, dar ca nepotul a ajuns la fereastra dormitorului urcându-se pe o comodă. A căzut după ce și-a lăsat greutate pe plasa de țânțari. Copilul, politraumatizat si cu o fractura la un picior, a fost transportat cu ambulanta la Spitalul de Pediatrie din Pitesti pentru investigații suplimentare si tratament.


Bunica copilului a fost audiata de catre politistii care au deschis dosar penal pentru neglijenta în acest caz. Copilul a ramas internat la Spitalul de Pediatrie din Pitesti.
 

 


 

Un băiețel, în vârstă de 2 ani, este dus la Spitalul de Pediatrie cu multiple traumatisme, după ce a căzut de la etajul unu al blocului. La fața locului intervine un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

CITEȘTE ȘI ... Femeie reținută de polițiști pentru furt


Accidentul s-a petrecut în cartierul piteștean Gavana. Copilașul era supravegheat de bunica sa. Deși femeia spune că a fost atentă, totuși băiețelul a ajuns la fereastra apartamentului urcându-se pe un suport.

CITEȘTE ȘI ... Ignoranţă totală faţă de măsurile obligatorii


Din fericire, este conștient. A fost un incident cu urmări ușoare, copilul fiind lovit la bărbie. Cu toate acestea va fi transportat la spital pentru investigații suplimentare.


Foto descriptiv