Băiatul unui fotbalist celebru este unul dintre salvatorii fetei de la metrou!

Ieri, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2, a avut loc un incident. Astfel că o fată a sărit pe linia de metrou. Imaginile care au fost surprinse arată cum o altă femeie de pe peron i-a făcut semn disperată să se ridice, trăgând-o în ultima clipă înainte de a fi lovită de metrou. 

De asemenea, fiul lui Dănuț Lupu s-a numărat printre cei care au salvat-o pe această fată de la un eventual eveniment tragic.

”Din primele informații, aceasta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicată de călătorii aflați în zonă. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Evenimentul este cercetat de Poliție. Circulația trenurilor nu a fost afectată”, a informat Metrorex.

Dănuț Lupu ne-a declarat în exclusivitate că fiul său, Răzvan, a unul dintre eroii care au salvat-o pe fata care a sărit pe linia de metrou.

„Da, fiul meu a salvat fata. Sunt tare mandru ca am un asemenea copil bun si curajos”, ne-a declarat Dănuț Lupu, în exclusivitate.

Dănuț Lupu a avut coronavirus
În noiembrie anul trecut, Dănuț Lupu a trecut printr-unul unul dintre cele mai grele momente din viața sa, după ce a fost infectat cu coronavirus.

Fostul Internațional Dănuț Lupu s-a retras din activitate în anul 2001. De-a lungul carierei, Dănuț Lupu a jucat pentru Dinamo, Panathinaikos, Korinthos, OFI Creta, Rapid, Brescia şi Tzafririm Holon, și a câştigat cinci trofee. Dănuț Lupu a strâns 14 prezențe sub “tricolor”, între anii 1989 și 1998. El a făcut parte din lotul României la Campionatul Mondial din 1990, care s-a disputat în Italia. El are o relație superbă cu soția sa, cu care este căsătorit de mai bine de trei decenii, dar și cu fiul său.


Sursa: playtech.ro