AZI! Rapsodia Păstorească, sărbătorită la Corbi

Cea mai îndrăgită sărbătoare a corbenilor a ajuns la cea de-a 48 a ediție! Evenimentul a fost marcat de o serie de manifestări cultural-artistice.

PrimarulVirgil Baciu și consilierii locali ai comunei Corbi au dovedit din nou faptul că adevăratele tradiții și obiceiurile specifice zonei nu au fost date uitării nici în acest an.
Astăzi, 27 mai, locuitorii comunei și nu numai au celebrat cea de-a 48 a ediție a Rapsodiei Păstorești, o serbare câmpenească aparte, eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri. 
Serbarea câmpenească ce a avut loc pe dealul "La Chilii" a fost celebrată cu o serie de manifestări dedicate celor prezenți, de la tradiționala paradă a cântecului, cei prezenți s-au mai putut bucura de dansuri populare cu specific păstoresc atât din județul nostru, cât și din Vâlcea, Sibiu, Gorj și Olt.
Totodată, cei prezenți s-au putut bucura și de tradiționala expoziție cu animale din cadrul Asociaţiei Crescătorilor "Corbii de Piatră", una dintre cele mai puternice din ţară, iar cele mai promițătoare exemplare au fost premiate. 
Binenînțeles, așa cum ne-a obișnuit până acum, primarul Virgil Baciu a continuat seria surprizelor pentru corbeni, având grijă ca bunadispoziție și voia bună să fie întreținute de invitații săi speciali.  Cel care a dat tonulla acest evniment a fost Ionuț Langa, care a revenit pe scena din Corbi, Nelu Albu, dar și alți artiști cunoscuți.

Tot în cadrul acestui festival tradițional autentic argeșean, Virgil Baciu a oferit premii celor mai longevive cupluri din comună și a oferit titluri de cetățeni de onoare ai comunei Corbi. 


VIDEO AICI: https://www.facebook.com/comandasu.elenalori/videos/1765312676846033/?t=5