AZI! Piteștenii cer schimbare la Permise! Ies în stradă!

Nebunia de la Permise Pitești scoate oamenii în stradă! Fiind sătui de perioada foarte mare de așteptare pentru obținerea permisului de conducere, piteștenii s-au hotărât atragă atenția asupra situației inacceptabile în care se află persoanele care vor să susțină examenele. Astfel, pe un grup creat pe Facebook, sute de persoane și-au anunțat prezența, vineri, de la ora 16:00, în Piața Vasile Milea, la o mișcare care să atragă implementarea unor modificări.

„Te-ai săturat de timpul îndelungat pe care îl aștepți pentru obținerea permisului de categoria B? Împreună putem schimba asta! Susține mișcarea și susține viitorii șoferi care susțin examenul practic în Pitești”, este mesajul organizatorilor.

Reamintim că la întâlnirea din cadrul Simfoniei Lalelelor, de la Pitești, prefectul Emilian Dragnea a purtat o discuție cu ministrul MAI, Carmen Dan, cu privire la problemele din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Argeş. Prefectul i-a cerut ministrului să mărească personalul de la Permise pentru a stopa nebunia de la ghișee, având în vedere că angajații sunt prea puțini și nu fac față solicitărilor. Totodată, s-a solicitat și modificarea regulamentului de obținere a permisului de conducere, prefectul Emilian Dragnea specificând că este „inadmisibil să stai 6 luni ca să îţi iei permisul în Argeş”. Până acum, însă, nu s-a luat nicio măsură în acest sens.