Azi - orele 16.00 - 18.00 - sunteți așteptați să donați o carte pentru copiii de la Marie Curie

Ieri, la Mioveni, în doar două ore s-au strâns peste 700 de cărţi. Astăzi, caravana se mută la Piteşti, şi în intervalul 16.00 - 18.00 sunteţi aşteptaţi în parcarea hotelului Argeşul, din Piteşti, dacă doriţi să faceţi o asemenea donaţie. La “Marie Curie” sunt mulţi copii ce îşi găsesc alinarea în paginile unei poveşti, însă rafturile bibliotecii spitalului sunt acum goale şi au nevoie de ajutor ca să se umple şi să anime din nou lumea lecturii. Cărţile nu trebuie să fie noi, doar în stare bună. Pentru ca acestea să ajungă la destinatari, reprezentanții filialei Argeş a Fundaţiei Solidaritatea Culturală pentru România ARS XXI, se implică pentru a strânge cărţile de la argeşeni, deplasându-se în oraşele din judeţ. Acestea vor ajunge în mâinile micilor pacienţi de la Marie Curie, ce vă vor fi cu siguranţă recunoscători pentru micile escapade imaginare şi pentru că vor avea oportunitatea să mai uite, ocupându-şi timpul, de suferinţele bolii. O mână de ajutor vine și din partea Argentinei Culcuş, dar și a Alinei Frătică, preşedinta filialei Argeş a SCR ARS XXI, care a iniţiat mai multe acţiuni umanitare şi de caritate, ale căror beneficiari au fost copiii şi persoanele vârstnice. 

CITEȘTE ȘI ... Update: Percheziții de amploare! 2 femei și 4 bărbați - în arest (VIDEO)


Programul este următorul:

19 iulie între orele 16.00 – 18.00 la Piteşti , în parcarea hotelului Argeşul

22 iulie între orele 16.00 – 17.00 la Ştefăneşti, în faţa Primăriei oraşului Ştefăneşti

23 iulie între orele 16.00 – 17.00 la Bradu, în faţa Primăriei Bradu

 

 

Dacă nu puteţi ajunge la caravană, aveţi la dispoziţie şi numerele de telefon ale celor două doamne care se implică activ în această acţiune şi care au disponibilitatea de a veni la dumneavoastră pentru a ridica cărţile.

Alina Frătică : 0734 484 653

Argentina Culcuş : 0732 136 950

 

 

Fundaţia Solidaritatea Culturală pentru România ARS XXI operează în mod discret, dar transparent, pe măsura mijloacelor sponsorilor, susţinătorilor şi membrilor ei, începând cu anul 1999, promovând multiple proiecte umanitare şi sociale.