(video)! La sediul CCIA - splitarea TVA a reunit reprezentanții ANAF și ai mediului privat din Argeș!

In cursul acestei zile, la Camera de Comerț Industrie și Agricultură Argeș, din strada Republicii nr.63, a avut loc un  eveniment ce a reunit reprezentanții ANAF Argeș și peste 70 de persoane din mediul privat, membri ai CCIA.

Domnul director, Petre Cojocaru și doamnele Cornelia Firu și Aureliana Constantinescu, reprezentanți ai ANAF Argeș, au explicat și au răspuns intrebărilor celor prezenți,  pe tema fierbinte a ultimelor zile, Ordonanța 23 - splitarea TVA , subiect ce a pus pe jar tot mediul de afaceri.

Dezbaterea s-a dovedit a fi una constructivă, chiar dacă la acest moment, subiectul rămâne incă invăluit de multe semne de intrebare.

Cu acest prilej, gazda evenimentului, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, domnul George Caval, ne-a declarat:

Intâlnirea de astăzi dintre domnul director Cojocaru și cele două doamne de la ANAF, cu membrii CCIA, a fost o intâlnire foarte bună și constructivă, cu o prezență de peste 70 de persoane. Subiectul abordat a fost de mare interes, split TVA - Ordonanța 23/2017 și a fost prezentată această ordonanță, fiind puse multe intrebări pe care oamenii de afaceri au avut ocazia să le adreseze, in direct, reprezentanților ANAF.

Astfel de intâlniri au loc și la sediul ANAF, dar toată lumea s-a lămurit că in sediul  CCIA Argeș, aici unde ne desfăsuram activitatea, comunicarea este mai relaxată. In calitate de gazdă a acestui eveniment și de moderator, am incercat să fac in așa fel incât dezbaterea să fie pe un făgaș normal de comunicare și colaborare. In  incheierea intâlnirii, domnul director Cojocaru a promis c,ă atunci când va avea informații noi si consistente cu privire la noile modificări ale aceste ordonanțe, va fi iar prezent alături de noi, la seediul Camerei de Comerț, pentru a continua discuțiile.