AZI! INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE la Domnești!

Ieri și astăzi a avut loc concursul de îndemânare auto International Autotest Challenge, organizat de Asociatia “GT Auto Club Sportiv” și Automobil Clubul Român.
A devenit deja o tradiție ca argeșenii să se adune în weekendul de concurs la Târgul Săptămânal Domnești și să ovaționeze participanții, mulți dintre ei localnici. 

Competiția este strânsă. La start se vor afla piteșteanul Mihai Șurubariu, câștigătorul primei etape din acest an, primul în clasamentul general de anul trecut și Ovidiu Ponea, din Mioveni, câștigătorul etapei a II-a din 2018. Ambii merită susținerea argeșenilor pentru a merge mai departe cu bine în acest sezon.  La concurs s-au putut înscrie atât piloți cu experiență în îndemânarea auto, dar și automobiliști pasionați. Concurenții au parcurs un traseu prestabilit, trecând printre jaloane fără a le atinge, schimbând direcția de mers și executând viraje strânse și foarte strânse. Desigur, totul contra cronometru, ceea ce a făcut ca roțile să scrâșnească și adrenalina să țâșnească.

Grupa Debutanți (D) Clasa D1 - cu puterea până la 100 CP, Clasa D2 - 100-150 CP 

Grupa Juniori (J)  Clasa J1 - tineri cu vârsta între 8 și 14 ani, Clasa J2 - 14-18 ani 

Grupa Avansați (A) Clasa A1 - automobile cu cilindreea nominală până la 1600 cmc, Clasa A2 - automobile cu cilindreea nominală 1600-2000 cmc, Clasa A3 - automobile cu cilindreea nominală 2000-3000 cmc, Clasa A4 - automobile cu cilindreea nominală peste 3000 cmc  Grupa Femina (F)   concurente de sex feminin

Grupa Modificate (M) - automobile modificate (caroserii ușurate substanțial, scurtate, alte motorizări, etc.).


Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, premii de la: Metabond, Tegee International, Eurocar Service Teleorman, Plus Autotrade, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor. Partenerii noștri de la Centrul medical NICOMED din București ne vor asigura asistenta medicala de specialitate.

Programul concursului:
- vineri, 6 iulie 2018: 14:00 – 20:00, antrenamente libere 
- sâmbătă, 7 iulie 2018: 10:30 - antrenamente cronometrate
- 12:30 - manșa 1 de concurs
- 14:30 - manșa 2 de concurs  
- 17:30 - festivitatea de premiere