AZI - GALĂ DE BOX pentru o viață! Vino și tu să

Iubitorii boxului sunt aşteptaţi în acesta seara la Sala Sportului, acolo unde, la ora 18:00, se va bate gongul pentru un show de zile mari, intrarea fiind gratuită.

La competiție vor fi prezente 13 cluburi din țară. De la bătaia din ring, se va trece ulterior la lupta pentru viață. E o luptă contracronometru, pe care Cristina Manea, de 23 de ani din Piteşti, o poartă de aproximativ trei luni.

Salvarea tinerei, care a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer în ziua în care a născut, constă, susțin specialiștii, într-un tratament ce costă 70.000 de euro, o suma mult prea mare pentru puterile financiare ale familiei și prietenilor proaspetei mămici. De aceea, e nevoie de sprijinul cat mai multor oameni.

CLICK AICI!!!...Citiți trista poveste a Cristinei Manea

O urma în care vor putea fi strânse fonduri pentru salvarea Cristinei va fi amplasată la intrarea in sala unde va avea loc Gala de box. Oricine poate intra și depune bani. Împreună putem ajuta la salvarea acestei mame, o putem ajuta pe Cristina să iasă învingătoare din lupta cu acea formă rară de cancer de care suferă.

Oricare dintre voi, cei ce doriți să ajutați la salvarea acestei tinere mămici, puteți veni in această seară, la Sala Sportului și puteți dona in urna ce va fi amplasată la intrarea sălii.

De asemenea, donaţii se pot face la numerele de cont:

CONT LEI: RO80RZBR0000060018026985 deschis la Raiffeisen Bank Pitești/ titular: Manea Mariana

CONT EURO: RO79RZBR0000060019757580 deschis la Raiffeisen Bank Pitești/ titular: Manea Mariana