AZI! Dolo Trans Olimp a înregistrat un număr record de angajați activi!

Cel mai puternic transportator din Argeş, Dolo Trans Olimp, ce se mândrește cu o cifră de afaceri de 150 milioane lei şi un profit de 3,5 milioane de lei, a înregidtrat astăzi un număr de 400 de angajați activi.
DTO se află în topul celor mai importante companii de profil, cu cea mai nouă flotă de autocamioane şi o evoluţie economică spectaculoasă. Una dintre cele mai importante firme în domeniul transporturilor rutiere deține patru puncte de lucru: în București, pe DN 65B, platforma din orașul Mioveni și punct de lucru în Arad.


Pentru anul 2018, tânărul manager, Cristian Dolofan, plănuieşte să extindă flota şi să menţină ritmul în conformitate cu dinamica pieţei, strategie care are ca obiectiv principal creşterea nivelului de calitate şi siguranţă al serviciilor oferite, cât şi sporirea celui de comunicare cu echipa din cadrul societăţii. Procesul de extindere și dezvoltare a început încă din primele zile ale anului, fiind deja achiziționate primele transportatoare. De asemenea, la acest început de an, platforma de stocaj și distribuție mașini de la Mărăcineni a devenit funcțională.