AZI! „Cultură’n Șură” la Albeștii de Argeș

Eveniment cultural inedit, sâmbătă, în localitatea Albeștii de Argeș! Curtea unei familii din comuna argeșeană devine sala de spectacol în aer liber.

Pornit de la o idee a regizorului Victor Olăhuț, proiectul „Cultură'n Şură” aduce teatrul în sat! Spectacole de teatru profesionist sunt transferate din sălile de la oraș și prezentate în mod gratuit în șurile din curțile sătenilor ce devin, pentru o seară, amfitrioni inediți ai teatrului și totodată spectatori pentru prima dată. 

Sâmbătă, de la ora 21:00, sunteți invitați la Casa Dobrescu din Albeștii de Argeș, str. Principală nr. 254, la comedia „Doctor fără voie” de Molière, în regia lui Victor Olăhuț.

Personajele din celebra satiră comică vor fi interpretate de actorii Marin Grigore, Ioana Rufu, Marius Costache, Iulian Glita, Bogdan Costea, Lavinia Cosma și Florentina Năstase.

De asemenea, organizatorii au pregătit o surpriză și pentru cei mici. Copiii sunt invitați să participe la un atelier susținut de actorii trupei chiar în ziua reprezentației, începând cu ora 17,00 la Căminul Cultural din localitate.

Intrarea la spectacol și participarea la atelier sunt gratuite.

Vineri, caravana s-a aflat în comuna Merișani, sat Vâlcelele, la coana Tanța Bunescu. Astăzi va fi în Albeștii de Argeș, la Casa Dobrescu, iar duminică, începând cu ora 21:00, în Buzoești, sat Cornățel, la Ion al Anghilinei.

Mai multe informații: instaredebine.ro