AZI ÎN PITEȘTI! Periuţe de dinţi gratuite - în Piaţa Primăriei

Toți cei care merg cu o periuță  de dinți veche vor primi la schimb una nouă, dar și informațiile necesare pentru o igiena orala ca la carte. Mai mult, copiii sunt așteptați cu jocuri interactive și multe alte surprize.

#Fix trei luni de zile. Atat ii trebuie unei periute de dinti pentru a se transforma dintr-un instrument util igienei orale zilnice, intr-o adevarata amenintare pentru sanatatea fiecăruia dintre noi. 

Specialiștii susțin că dupa 90 de zile de utilizare, la baza periutei de dinti se acumuleaza microorganisme (bacterii), pe care, involuntar, cu fiecare spalare, le vei reintroduce in cavitatea bucala. 

Totodata, perii se deterioreaza si produc, fara ca macar sa iti dai seama, taieturi microscopice in gingie, creand astfel o cale de acces bacteriilor in organismul tau. 

Raceala simpla sau gripa, infectiile dentare, gingivita sau parodontopatia isi pot avea cauzele in folosirea unei periute de dinti mai mult de trei luni de zile. Urmarile pot fi grave atat pentru sanatatea gurii tale cat si pentru intregul tau organism.