AZI- Bogdan Ivan l-a întâmpinat pe Victor Ponta în PRO ROMÂNIA!

Evenimentul politic al acestui sfârșit de săptămână, l- a reprezentat, fără doar și poate, intrarea oficială a fostului premier Victor Ponta, în PRO ROMANIA- partidul creat, acum câteva luni, de prietenul său și fostul partener de alianță, Daniel Constantin.

Anunțat ca fiind o formațiune #altfel, partidul iși propune să reprezinte o alternativă fresh și viabilă la formațiunile politice mamut, care activează  in prezent pe scena politică din România.

Evenimentul, prin care Victor Ponta și-a anunțat aderarea la PRO ROMÂNIA  a avut loc in București, intr-o formulă destul de restrânsă, dar care a beneficiat de o numeroasă prezență media.

Argeșul a fost reprezentat de omul politic Bogdan Ivan, unul dintre primii inscriși în proiectul PRO ROMANIA, imputernicit de catre Daniel Constantin să se ocupe de organizarea formațiunii la nivelul județului nostru. După momentul conferinței de presă, susținută de către Victor Ponta, argeșeanul Bogdan Ivan a marcat evenimentul, în spațiile de socializare, postând imagini în care se află alături de fostul premier și un mesaj prin care salută intrarea acestuia în formațiunea politică recent înființată.

Reamintim că,  PRO ROMANIA a luat naștere după ce relația dintre Daniel Constantin (fost ministru al Agriculturii) și Călin Popescu Tăriceanu, s-a deteriorat iremediabil la nivelul ALDE, primul dintre cei doi plecând din această formațiune, însoțit de diferite fracții din județe. Și la nivelul Argeșului, mai mulți membri ALDE (majoritatea provenind din fostul PC, ca și Daniel Constantin) au îmbrățișat acest nou proiect politic - PRO RROMÂNIA.