AZI! Argeșul a primit vizita mediului de afaceri din China!

UPDATE: Delegația chineză a avut parte și de o întâlnire cu primarul municipiului Pitești, Cornel Ionică. Aici au fost discutate mai multe proiecte și posibilitatea dezvoltării unor relații bilaterale.

”Stimati pitesteni,
Am avut astazi placerea si onoarea de a primi la sediul Primariei o importanta si numeroasa delegatie din China, tara care joaca un rol major in acest moment in economia mondiala. La intalnire au fost prezenti si reprezentanti ai administratiei judetene, oameni de afaceri si consilieri locali. 
Cu acest prilej am facut o ampla prezentare a municipiului Pitesti, dar si a oportunitatilor de colaborare in diverse domenii de activitate si a principalelor proiecte pe care ni le propunem pentru dezvoltarea municipiului, asa cum sunt crearea unui parc industrial, constructia de pasaje rutiere sau a unui nou pod peste raul Arges. Ne onoreaza interesul partii chineze pentru dezvoltarea acestor relatii bilaterale si speram sa se concretizeze cat mai multe intentii de colaborare.”,
este mesajul primarului Cornel Ionică.

Astăzi, județul nostru este vizitat de o delegație din China formată din reprezentanți ai Guvernului Republicii Populare Chineze și a mediului de afaceri din China. 
În cursul dimineții, la Consiliul Județean Arges s-a organizat primirea delegației, oficialilor chinezi fiindu-le prezentat județul Argeș, reperele economice și culturale, precum și oportunitățile de investiții. 
Reprezentanții politici din județ, dar mediul de afaceri argeșean, speră la o posibilă colaborare economică româno-chineză.
Un punct de interes pentru reprezentanții Republicii Populare Chineze a reprezentat  uzina Dacia.