AZI! Aer deosebit de rece în toată țara, temperaturi de -10 grade la munte

Vremea se va menține deosebit de rece pentru prima decadă a lunii aprilie, în special dimineața și noaptea, când se va produce brumă și pe alocuri îngheț la sol. Temperaturile maxime, în creștere față de cele din ziua anterioară, se vor încadra între 6 și 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 și 2 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre -10 grade, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral spre 3...5 grade.

Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul nopții, dar cu unele înnorări ziua în zona montană, în special în Carpații Orientali, unde pe spații mici va fulgui, iar după-amiaza și în regiunile centrale, estice și sud-estice unde doar cu totul izolat vor fi posibile, ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în zona montană înaltă. în orele dimineților izolat se va forma ceață.

 


Vremea la munte


Vremea se va menține deosebit de rece. Cerul va avea unele înnorări ziua, mai persistente în Carpații Orientali, unde izolat va fulgui, iar noaptea va deveni mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, izolat cu intensificări în zona înaltă.

 

Sursa: observatornews.ro