Avocatul Liviu Stancu, candidatul PRO România la primăria Pitești!

Ieri, Organizaţia Municipală a PRO ROMÂNIA şi-a desemnat prin vot candidatul la PRIMĂRIA PITEŞTIULUI în persoana avocatului Liviu STANCU. Prim-vicepreşedinte al PRO ROMÂNIA ARGEŞ, membru al Baroului ARGES, acesta a deţinut calitatea de secretar de stat în Ministerului Justiţiei în Guvernul Ponta. Născut acum 53 de ani, este a şasea generație de piteşteni, este căsătorit și are un fiu.

  După validare, candidatul pentru Primăria PITESTI  a adresat colegilor săi următorul mesaj:

„Sunt onorat de încrederea acordată de colegii mei. Zilele viitoare vom propune spre aprobare și programul politic pentru PITEŞTI. Experiența pe care o am după un sfert de veac în apărarea drepturilor celor din jurul meu, după provocările ca adjunct al Ministrului de Justiție vreau să o folosesc acum pentru piteșteni. Sper într-o competitie onestă, cu abordări sincere a soluțiilor de dezvoltare a orasului”. 


     
„ Liviu STANCU este cel mai potrivit om pentru funcţia de Primar. Oraşul nostru a fost condus 30 de ani doar de PSD. Acum, acelaşi PSD reuşeşte să-și strecoare un  candidat inclusiv la PNL. Pentru cei care vor ca oraşul nostru, în sfârşit, să nu mai fie condus de PSD, Liviu STANCU este alegerea corectă” declară  Bogdan Ivan.