Avertizare meteo imediată! Cod galben pentru județul Argeș

Mai multe județe din țară sunt sub cod galben de ceaţă, potrivit unor atenţionări de tip nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Printre județe vizate se află și Argeșul, avertizarea meteo fiind valabilă până la ora 11:00. Ceața va reduce vizibilitatea local sub 200 m si izolat sub 50, potrivit meteorologilor.


 

De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A3 Bucureşti - Ploieşti traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri.

Tot în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate redusă sub 50 de metri, se circulă şi pe tronsonul kilometric 280 (localitatea Apoldu de Jos, judeţul Sibiu) - 391 (oraşul Deva, judeţul Hunedoara) al autostrăzii A1 Sibiu - Deva.

În condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate între 100 şi 150 de metri, se desfăşoară traficul şi pe Autostrada Soarelui, pe tronsonul kilometric 10 (Bucureşti) -105 (Drajna, judeţul Călăraşi).