Avertizare de ultimă oră a meteorologilor!!!

Meteorologii anunţă că vremea rea continuă în întreaga ţară. De sâmbătă după-amiază, aria precipitaţiilor se va extinde, iniţial fiind înregistrate ploi şi lapoviţă, ulterior ninsori însoţite de viscol. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă informare meteorologică de vreme rea pentru acest sfârşit de săptămână.

CITEȘTE ȘI ... Nereguli în urma verificărilor medicilor de familie din Argeș! Copii nevaccinaţi și ...


Potrivit acesteia, din a doua parte a zilei de sâmbătă, aria precipitaţiilor se va extinde în sud şi sud-est. În Muntenia şi în Dobrogea acestea vor fi în general moderate cantitativ, ploaie şi lapoviţă la început, iar în cursul serii şi al nopţii predominant ninsoare, astfel că se va depune strat nou de zăpadă în medie de 4 - 8 centimetri, local în jurul a 10 centimetri. În zona montană, în special în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, temporar va ninge.

CITEȘTE ȘI ... Protest inedit al comercianţilor din pasajele Piteştiului

Vântul se va intensifica în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică (la munte, mai ales pe creste, cu rafale de peste 70 km/h, local viscolind sau spulberând zăpada, iar în sud şi sud-est va deveni moderat, cu intensificări de până la 40 - 45 km/h local în Dobrogea. Începând din a doua parte a zilei de duminică, aria precipitaţiilor va fi în extindere în majoritatea regiunilor şi treptat vor predomina ninsorile, conform news.ro.