Avertizare ANM: Vânt puternic în Argeș!

De la ora 10:00 a intrat în vigoare avertizarea ANM de cod galben de vânt.

CITEȘTE ȘI ... ÎN TRIVALE! Fetiță lovită de o mașină pe trecerea de pietoni


În județul nostru, afectată va fi zona joasă. Până la 15:00, trebuie să ne așteptăm la intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55-65 km/h.
 

Poliția avertizează!

Pentru o călătorie în siguranţă, în contextul avertizării meteorologice, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş vă recomandă:
Pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie pe fondul condiţiilor meteorologice nefavorabile, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să se intereseze cu privire la starea meteorologică de pe traseul pe care urmează să îl parcurgă.


Corelaţi maniera de condus cu specificul suprafeţei carosabile pentru a vă deplasa cu autovehiculul în deplină siguranţă.
Evitaţi frânările, accelerările ori alte manevre rutiere bruşte! Manevrabilitatea vehiculului poate fi afectată de rafalele de vânt laterale.
Pentru a putea opri în timp util şi în siguranţă în situaţia în care autovehiculul care vă precedă încetineşte sau opreşte brusc, păstraţi o distanţă suficientă în mers!


Pietonii sunt rugaţi să îşi ia toate măsuri de precauţie pentru a fi siguri că sunt observaţi în trafic de către şoferi. Totodată, îi sfătuim să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi!