Avertisment pentru șoferii care tranzitează Piteștiul | Sursa Ta

Asociația Clubul Sportiv DTO RALLY, a înscris evenimentul „Raliul Argeșului” în calendarul Campionatului Național de Raliuri 2021 și în Campionatul Național de Raliuri pe Asfalt 2021 al Federației Române de Automobilism Sportiv, perioada de desfășurare a competiției sportive fiind 10 iunie – 12 iunie 2021.
    
În acest sens, începând cu data de 10 iunie până sâmbătă 12.06.2021, în Municipiul Pitești, strada Maria Teiuleanu, tronsonul cuprins între bld. I.C. Brătianu și bariera Prefectura Județului Argeș (zona Maestro) va fi restricționată total circulației autovehiculelor, conform avizelor eliberate de instituțiile abilitate.


”Vă informăm că desfășurarea competiției sportive impune conducătorilor auto ce tranzitează zona, reducerea vitezei autovehiculelor, reducerea distanței de vizibilitate și a capacității de circulație pe sectorul de drum, ceea ce necesită o atenție sporită pentru desfășurarea traficului în condiții de siguranță.
Recomandăm conducătorilor auto ce doresc să circule în zona centrală a Municipiului Pitești, să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri, semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnale rutieră și să adopte o manieră de calm la volan.”, transmit polițiștii locali.