Avem primul cetăţean arestat pentru că nu a respectat ordonanţele militare


Un cetăţean a fost arestat pentru că a încercat să fugă de filtrele poliţiei, a anunţat ieri ministrul de Interne .

Avem primul cetăţean arestat pentru că nu a respectat ordonanţele militare iar acesta este din Vaslui.
 Ministrul de Interne a anunţat în conferința de presă de ieri că acesta a încercat să fugă de poliţia care a vrut să îl oprească pentru un control.

„Din păcate, un alt factor care ne determină să introducem noi ordonanţe militare este şi comportamentul unora dintre cetăţeni, oameni care pur şi simplu nu înţeleg cât este de periculos ceea ce fac, atât pentru ei cât şi pentru alţii. Legea este pentru toţi şi toţi trebuie să o respectăm. Avem deja primul cetăţean arestat preventiv pentru că nu s-a supus indicaţiilor date de poliţişti şi a încercat să fugă de agenţii care l-au oprit la un filtru. S-a întâmplat la Vaslui”, a spus Marcel Vela, la sediul MAI.

CITEȘTE ȘI: A încercat să vândă stupefiante cu adeverință de deplasare „în interes profesional”

Ministrul de Interne face un apel să înţelegem situaţia şi să respecăm regulile din ordonanţele militare, pentru a diminua răspândirea virusului.

„Această perioadă va trece cu bine doar dacă vom respecta regulile. Învingătorii nu sunt cei care trişează şi nu sunt cei care nesocotesc regulile. Haideţi să luptăm cu acest cumplit virus şi să fim toţi de aceeaşi parte a baricadei”, a subliniat Vela.

 

Sursa: Digi24