Aveți rude la Matei Balș? Sunați AICI pentru informații

În această dimineață, un avilion al Spitalului Matei Balș din Capitală a fost cuprins de flăcări. 102 de pacienți au fost transferați la alte spitale. Trei persoane au fost găsite carbonizate, iar a patra a decedat deși s-a încercat resuscitarea acesteia.
În urma tragediei de la Matei Balș, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, sub coordonarea Parchetului Tribunalului București.

CITEȘTE ȘI ... (Primele imagini) Pacienți COVID arși de vii la Balș. Cauza probabilă ar fi un reșou


Tot mai multe rude ale pacienților ajung la Institutul ”Matei Balș” din Capitală pentru a afla ce s-a întâmplat cu aceștia. Oamenii încearcă să sune la alte spitale pentru a afla unde au fost tranferate rudele lor sau dacă se numără printre cei morți.

ISU București a anunțat că se va pune la dispoziție două numere de telefon unde oamenii pot cere informații despre rudele internate.

„Dată fiind situația generată în urma nefericitului eveniment din această dimineață care a necesitat evacuarea și relocarea mai multor persoane la alte unități spitalicești, precizăm faptul că imediat după ce este actualizată lista privind repartiția pacienților la spitalele suport din aria București-Ilfov, vor fi operaționalizate două linii telefonice, unde aparținătorii pot afla informații despre noua locație unde pacienții sunt internați, în vederea continuării îngrijirilor medicale care se impun acestora. Revenim în cel mai scurt timp cu aceste informații”, a precizat DSU.

 

Cele două numere disponibile pentru aparținători sunt:

0212069398
0212648515