Aveți nevoie de beton de calitate! Noi vă oferim soluția!

Aveți nevoie de beton pentru construcții, pentru pavarea drumurilor sau a anumitor construcții speciale?
Sursata.ro vă oferă soluția ideală...o firmă argeșeană cunoscută pentru calitatea produselor și promptitudine.


Stația de betonane  G&M Road Building Engineering SRL produce o multitudine de betoane, diferențiindu-se prin mărimea agregatelor și calitatea betonului folosit la amestec.
 G&M Road Building Engineering SRL vă poate veni în ajutor cu beton slab pentru construcții, cu clasa de rezistență de tip - B50, până la cel mai tare beton utilizat în pavarea drumurilor sau construcțiilor speciale, având clasa de rezistență de tip - B500.

Să nu uităm de betoanele rutiere, preparate special cu cu agregate concasate, puse în operă în straturile de uzura din străzi, drumuri cu o bandă de circulație, diverse alei, parcări auto, drumuri naționale cu caracter strategic și multe altele.

 Stația de betoane G&M Road Building Engineering SRL este de import Germania cu o capacitate de 60 mc./ H. Calitatea este reprezentată de marca STETTER.


G&M Road Building Engineering SRL este o societate cu capital integral privat, specializată în producerea, comercializarea și transportul betoanelor și asfaltului.
G&M Road Building Engineering SRL  deține o stație proprie de betoane, marca de calitate - STETTER, o stație de asfalt și un parc auto, alcatuit din 3 auto malaxoare, (cifaroane), 4 autobasculante de mare tonaj, o pompă de beton și cântar tip basculă de 60 tone.
Stația de asflat este de import iatalian, marca AMMANN, cu o capacitate de 120 t / h, ce produce o mixtură asfaltică bituminoasă, cu diferite mărimi de agregate, de cea mai buna calitate, cu o garanție îndelungată.
Promtitudinea și seriozitatea este caracteristica generală pentru care este cunoscut G&M Road Building Engineering SRL


Accesați AICI site-ul dedicat!

Firma G&M Building Beton S.R.L. poate fi găsită la sediul din Pitești, pe strada Nicolae Dobrin Nr. 63 - numărul de tel:  0248 630 846 sau la punctul de lucru din Curtea de Argeș,  Str.Albesti, Nr 12 - număr de tel administrator: 0730 126 619 /  0348 444 480