Avantajul generației: traversarea unor vremuri diferite, de la cele simple din anii ՚90 la cele noi și pline de provocări

Noua generație de succes a Argeșului

 

Nume: Ion-Valeriu Brănescu
Vârsta: 28 de ani
Funcție: manager 
Studii: Sat Yun Sen - Facultatea de Limba Chineză și Facultatea de Management| Universitatea Româno-Americană -  Facultatea de Management și Marketing
Pasiuni: activitățile sportive.

----------------------------------------------------------------


Exponent al unei generații de manageri tineri, cu deschidere către dinamica permanentă specifică  pieței de business, către noile mentalități și oportunități de pe această piață, Ion-Valeriu Brănescu consideră că vremurile pe care le traversăm sunt definitorii pentru capacitatea de adaptare a fiecăruia. 


„Noile generații se lovesc de noile timpuri și de noile provocări. Trăim într-o lume marcată de pandemie, instabilă politic și social, iar puterea fiecărui manager de a se modela raportat la provocările apărute trebuie tratată foarte serios. Trebuie așezate în balanță cunoștințele din trecut și cunoștintele  noi. Atât schimbările recente, cât și cele care vor urma inevitabil sunt noua provocare pentru noi toți, iar adaptarea este cheia succesului în perioada următoare.”, explică Ion Brănescu jr. 


Cu studii consolidate în afara țării, cu o perspectivă mult mai amplă și bine conturată asupra piețelor din lume,  provenind dintr-o familie de tradiție și cu tradiție în business, tânărul antreprenor piteștean vede în actuala perioadă un test neașteptat pentru fiecare companie și pentru structurile de management. Un test care va fi trecut cu brio doar de către aceia care acceptă schimbările survenite, își reorganizează afacerile și obiectivele în funcție de acestea și nu renunță în fața provocărilor generate în toate domeniile.


Consideră că generația sa ar trebui să vadă în această perioadă șansa de a traversa experiențe noi și de a-și consolida succesul tocmai pe parcurgerea unor etape variate, cu repere diferite, cu provocări diferite:

„Avantajele acestei generații derivă din faptul că reprezentanții ei au trecut și prin vremurile mai simple din anii ՚90, dar și prin aceste vremuri noi și pline de provocări. Practic, experiența trecută împreună cu experiența nouă duc spre o rată de succes ridicată.”


Raportat la planurile de viitor, domnia sa declară:

„Așa cum am spus, adaptabilitatea este cheia succesului. În 2021, ne vom raporta la cerințele actuale ale pieței și, ancorați în acestea, o să încercăm să ne punem în practică proiectele targetate”.