AUTOSTRADA BUCUREȘTI-PITEȘTI- Cea mai periculoasă din România

Ultimele statistici ale Poliției ne arată cât de periculoase sunt autostrăzile din România. În top se află chiar autostrada Bucureşti-Piteşti unde, în ultimele 10 luni, au avut loc cele mai multe accidente, mai exact 80. În aceaste accidente, 10 oameni și-au pierdut viața. Pe al doilea loc în clasamentul celor mai periculoase autostrăzi este A2, acolo unde în ultimele 10 luni au avut loc 78 de accidente. Locul trei în acest top îl ocupă  A3, pe tronsonul Turda-Borş, cu 5 accidente in ultimele 10 luni.

CITEȘTE ȘI ... TOLEA CIUMAC este cercetat în libertate, după ce a bătut trei piteșteni

Poliţiştii spun că de vină pentru accidente sunt viteza şi momentele în care şoferii trec de pe o bandă pe alta fără să se asigure.

Conform Digi 24, în topul clasamentul vitezomanilor cu cele mai multe permise de conducere ridicate, autostrada Bucureşti- Piteşti se află pe locul 2, fiind reţinute 191 de permise de conducere în ultimele 10 luni. Pe primul loc se află tronsonul Deva Nădlac unde au fost ridicate peste 250 de permise de conducere. Pe Autostrada Soarelui, oamenii legii au lăsat fără permis 174 de vitezomani, clasându-se astfel pe locul al treilea.