Aurel Bălașoiu: Iată cum a încercat PNL să se folosească de banii de pensii, alocații și salarii!

Aurel Bălașoiu, candidat la Camera Deputaților pe lista PSD Argeș, explică motivele pentru care anumite categorii de români suferă grav în această perioadă de criză sanitară și financiară.
 

“Aproximativ 80% dintre măsurile propuse de PSD țintesc siguranța locurilor de muncă și stimularea forțelor active din societate: salariați, antreprenori, investitori. PSD acordă în continuare o atenție sporită pensionarilor, pentru ca în contextul actualei crize sanitare și financiare, ei sunt cel mai afectați. Să nu uităm că anul acesta, guvernanții PNL au mutat banii pensionarilor, copiilor și profesorilor în Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului și în capitolul Acțiuni Generale de la Ministerul Finanțelor, de unde puteau să-i folosească după bunul plac. În septembrie, PSD a făcut dreptate pentru 5 milioane de pensionari: a mutat banii înapoi la oameni! Pentru că sunt ai lor! Ne vom preocupa în continuare ca acest buget să nu devină pușculița PNL, explică Aurel Bălășoiu, candidat la Camera Deputaților pe lista PSD Argeș.
 

 

Realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda PSD - Organizatia Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020