(Audio) Tânără păcălită de un argeșean! I-a dat țeapă cu bilete la Untold: „Veniţi la mine, vă bag un glonţ în cap”

Un tânăr din județul Argeș se află în vizorul oamenilor legii, după ce o tânără din Iași a depus o plângere penală. Bărbatul ar fi păcălit-o, după ce a achiziționat de la el două bilete false la festivalul Untold.


Bianca Timofte susține că a fost păcălită de un anume Gabriel Vlad Rachiteanu, din județul Argeș. Potrivit adevărul.ro, fata ar fi găsit anunţul despre vânzarea a două bilete de tip “general pass” la Untold, la începutul lunii iulie, pe site-ul de anunţuri OLX.  După ce a contactat persoana care postase anunţul, ieşeancei i s-a cerut să trimită banii aferenţi „biletelor” prin intermediul unui lanţ de benzinării. Numele argeșeanului apare pe mai multe forumuri pe Internet în legătură cu înşelătorii legate de pariuri.

Atunci când Bianca a dorit să facă check-in-ul online, a aflat că a fost ţepuită. „L-am sunat să îi cer mail-ul, crezând că asta ar fi problemă, căci biletele nu erau cumpărate de pe mail-ul meu, şi nu mi-a mai răspuns toată ziua. A doua zi, m-a sunat şi mi-a zis că pot face check-in-ul doar la corturi când ajung la festival, deoarece sunt invitaţii (total fals). Mi-am dat seama că e ţeapă şi i-am spus să îmi trimită banii înapoi căci voi merge la politie. A refuzat, jurându-se că biletele sunt valide”, a declarat Bianca, potrivit adevărul.

CITEȘTE ȘI ... Dotări noi la IPJ Argeș! Aparate pentru detectarea șoferilor care au consumat substanțe interzise

 

Mai mult, tânără ar fi sunat la firma al cărei nume apărea pe aşa-zisele bilete şi aşa a aflat că persoana de la care lle-a cumpărat ar mai fi dat cel puţin 100 de ţepe similare şi la festivalul Neversea. Acest fapt ne-a fost confirmat de către reprezentanţii firmei de vânzări bilete. „În general cad în plasă cei care îşi cumpără bilete de pe OLX şi nu de pe site-urile autorizate. Au fost cazuri, într-adevăr, la Neversea, în care tinerii au ajuns la corturi şi au aflat că aşa-zisele lor bilete erau false. Se întâmpla la fel în perioada tuturor marilor evenimente”, au declarat reprezentanții firmei pentru adevărul.ro.

Se pare că argeșeanul cumpăra un bilet pe care îl modifica, ulterior, cu ajutorul unor programe informatice. Trimetea biletele false și spunea oamenilor să le valideze direct la corturile amenajate la festival. Abia acolo cei înşelaţi urmau/urmează să afle că au fost păcăliţi.

 

CITEȘTE ȘI ... Bătaie pe o stradă din Pitești! I-a luat apărarea unei femei (VIDEO) 

Bărbatul a fost înregistrat audio, după ce tânăra din Iași, disperată că nu își poate recupera banii, a apelat la un prieten, care l-a sunat pe escroc şi „l-a ameninţat că are nişte cunoştinţe în Piteşti pe care le va trimite peste el acasă”.

Declarațiile escrocului sunt halucinante, recunoscând că a dat sute de țepe, că de ani de zile trăiește din asta și că nu îi este frică nici de poliție, nici de amenințările cuiva:

„Data viitoare când mai plăteşti pentru aşa ceva, tu şi tovarăşii tăi să vă gândiţi de două ori înainte. {i ţi-am spus, nu mă supăra, că s-ar putea să mă pun în mişcare să te caut şi nu o să-ţi convină, crede-mă. Nu sunt genul de om care să caute toţi agaricii, în p*** mea, eu fac 2-300 de milioane pe săptămână, nu mă interesează. Da, din ţepe. Trebuie să profiţi de pe urma proştilor. Asta e viaţa, dacă eşti prost, plăteşti”, spune escrocul, pe înregistrare. Acesta continuă: „Nu mă interesează de Poliţie. Mă ocup cu chestia asta de cinci ani de zile. Am dat de sute de proşti, crede-mă nu am fost în viaţa mea într-o secţie de Poliţie. {i nici nu am să mă duc, că nu am de ce. Poliţia nu are ce să-ţi facă (...) O să râdă, în p*** mea de voi că sunteţi proşti.” Escrocul termină conversaţia cu o ameninţare teribilă: „vedeţi-vă dracu de treaba voastră, că după aia ajungeţi pe la televizor morţi şi vă întrebaţi de ce doamne, ce s-a întâmplat, ce am făcut eu. Păi, de aia, că sunteţi proşti (...) Treaba e simplă: veniţi la mine, vă bag în curte, vă bag câte un glonţ în cap la fiecare. Frumos, permis de arrmă legal, violare de domiciliu şi voi muriţi ca proştii şi vă duceţi la Iaşi cu picioarele înainte şi în costum de stejar”.

Conform sursei citate, argeșeanul a anulat anunţurile de pe OLX prin care vinde bilete la Untold şi nici nu mai răspunde la telefon. 

 

 

 

Sursa: Adevarul.ro