AUDIO! Amenințări groaznice pentru tânăra bătută de fostul iubit!

AUDIO! Amenințări groaznice pentru tânăra bătută de fostul iubit!


Au ieșit la iveală înregistrările audio pe care fostul iubit al Andreei, Cătălin, le-a trimis actualului prieten al fetei, chiar în seara în care a bătut-o. Reamintim că acesta a și filmat-o în timp ce o lovea, tocmai pentru a se „lăuda” cu fapta sa.

În înregistări individul îl pune la curent pe iubitul Andreei cu faptele pe care tocmai de comitea și adresează amenințări în ceea ce priveșe siguranța fetei. De asemenea, la un moment dat spune că avea planuri să o trimită în Germania, cel mai probabil la prostituție, susținând că are și prieteni care se ocupă cu așa ceva.

Atenție! Înregistrările conțin limbaj licențios!

De asemenea, Andreea a povestit ce s-a întâmplat din momentul în care s-au despărțit. Prima dată ar fi bătut-o în urmă cu câteva luni, chiar de față cu părinții tânărului, care ar fi fost nevoiți să intervină pentru a o scăpa de furia lui. După acel episod s-a despărțit de individ, deși acesta a insistat să reia relația, susținând că a reacționat violent din cauza alcoolului.

Vezi declarația fetei:


 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de loviri sau alte violențe, amenințare și distrugere”, fiind reținut pentru 24 de ore. Ulterior, a fost prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar acum se află sub control judiciar pentru 60 de zile. De asemenea, are interdicție să se apropie de Andreea și de fratele ei, dar și să părăsească localitatea.

 

Reamintim că Andreea a  contactat redactorii Sursa Ta în urma unor articole apărute în presă, conform cărora aceasta ar fi fost bătută de iubit, în noaptea de Dragobete, pentru că i-ar fi sunat telefonul în timpul unei plimbări romantice, iar acesta ar fi descoperit că presupusa iubită vorbea prin mesaje cu mai mulți băieți.

Fata spune că lucrurile nu au decurs așa și că individul respectiv este fostul iubit, nu actualul, așa cum s-a vehiculat. De asemenea, susține că în niciun caz nu se aflau în timpul unei plimbări romantice.

CITEȘTE AICI ÎNTREAGA POVESTE ȘI VEZI VIDEO ÎN CARE ESTE BĂTUTĂ CU SĂLBĂTICIE