Auchan a dat startul programului Rabla pentru electronice și electrocasnice!| Sursa Ta

Magazinele Auchan au demarat programul național Rabla pentru electrocasnice, care vizează colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Clienții Auchan vor putea folosi voucherele validate de către Administrația Fondului pentru Mediu pentru a achiziționa produse electrocasnice noi, în schimbul unora vechi. 

Programul național Rabla pentru electrocasnice vizează mai multe categorii de articole și se va desfăşura etapizat, după cum urmează:

●    Etapa 1: 

 - A început pe 21 mai  și durează până pe 3 iunie ora 23:59.

 - Vizează următoarele categorii de produse: mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și aparate frigorifice.

●    Etapa 2:

- are loc între 4 - 17 iunie ora 23:59 și va fi deschisă pentru televizoare, laptopuri și tablete.

●    Etapa 3:

- se va derula în intervalul 18 iunie – 1 iulie ora 23:59, pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare.

Pentru a putea fi eligibili pentru programul Rabla, clienții trebuie să dețină un cont de utilizator în aplicația disponibilă pe www.afm.ro și un voucher de campanie. Ulterior, se pot prezenta cu voucher-ul în magazinele Auchan pentru a-și alege produsul dorit, conform calendarului de desfășurare. 

Această acțiune vine în completarea celui mai recent program propriu de buy-back derulat de Auchan până pe 15 mai. Prin intermediul acestuia, cele 27 de hipermarketuri participante au colectat o cantitate considerabilă de echipamente uzate, cele mai populare produse achiziționate fiind: mașinile de spălat și frigiderele.

CITEȘTE ȘI... 18 persoane concediate! Încasau și pensie, și salariu în același timp, fără a avea dreptul!

Programul național Rabla este valabil în hipermarketuri Auchan din 18 orașe, lista completă a magazinelor fiind disponibilă pe www.auchan.ro. Mai multe informații privind detaliile și lista produselor participante la campanie pot fi solicitate în magazine și la biroul Serviciul Clienți.