Au sărbătorit 100 de ani. Primarul din Corbi, în vizită cu tort

Deși evenimente publice sunt blocate din cauza noului coronavirus, un gest simplu și frumos poate fi realizat ținându-se cont de distanțarea socială. Așa s-a întâmplat la Corbi, comuna care zilele acestea și-a celebrat două localnice care au atins vârsta de 100 de ani. 


Au prins centenarul, iar primarul din Corbi nu a trecut cu vederea. Echipat cu mască și bună dispoziție, edilul le-a vizitat pe cele două femei și le-a oferit torturi aniversare și flori. Este un gest venit să aducă curaj și speranță. Venerabilele doamne care acum au 100 de ani sunt Ana Sandu, din satul Stăneşti şi Elena Vlaicu, din Corbşori.


Nici căsătoria nu a fost uitată. 9 de cupluri au fost premiate cu diplome, buchete de flori şi premii în bani pentru reușita de a atinge 50 de ani de căsătorie. Vorbim despre lisabeta şi Ion Simion, precum şi Elisabeta şi Vasile Petrică – ambele din satul Corbi; Elena şi Petre Rotaru, Elena şi Gheorghe Alexandrescu – ambele din Corbşori; Elena şi Andrei Moise, Paraschiva şi Ion Comandaşu, Maria şi Ion Mijea, Elena şi Ion Pavel, Ecaterina şi Gheorghe Andronache – toţi din satul Stăneşti.