Au mai rămas 14 zile! BASCOVUL - gazda Campionatului Mondial de KAIAC-CANOE!

La sfârşitul acestei luni, mai exact pe 27 iulie, la Complexul Sportiv Naţional Bascov-Budeasa va avea loc cea mai importantă competiţie găzduită vreodată de judeţul nostru: Campionatul Mondial de Kaiac-Canoe pentru Juniori şi Tineret 2017.

Autoritățile județene și locale s-au mobilizat în ultima lună cu numeroase lucrări de infrastructură și alte măsuri specifice  pentru ca organizarea campionatului să decurgă în bune condiții, mai mult de atât, a avut loc și o vizită în teren de la nivelul Guvernului României prin ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca.

1600 de canoişti şi kaiacişti se vor confrunta pe apele lacului Budeasa, oferind publicului argeşean patru zile de spectacol sportiv la cel mai înalt nivel.

Această competiție va fi transmisă live de TVR HD, iar semifinalele și finalele vor fi televizate de TVR 2, însă și YouTube va transmite în direct fiecare moment al competiţiei. 

Intrarea va fi gratuită, potrivit organizatorilor, iubitorii sportului vor putea asista la competiţie fără să plătească bilet, trebuind numai să respecte programul prestabilit, accesul în tribune fiind permis doar între orele 9 şi 13, iar după-masa între 15.30 şi 19.