Oameni buluciți la intrarea în Spitalul Județean! Inconștiența atinge cote maxime

Au înțeles toți! Inconștienților, păstrați distanța de 2 m!

Update 18 martie


Inconștiența oamenilor atinge cote maxime! Dacă în urmă cu două zile, Sursa Ta făcea publice imagini grăitoare cu oameni așteptând la cozi la Serviciul de Asistență Socială Câmpulung Muscel și Permise Pitești, dar care se buluceau pur și simplu la intrarea în instituții, ignorând recomandările autorităților medicale privind menținerea distanței față de alte persoane, astăzi întâlnim aceeași situație la intrarea în Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Mulți dintre cei care au venit cel mai probabil pentru ajutor medical, nu realizează că în cel mai mare pericol se supun chiar ei stând lipiți unul de altul.

Vă rugăm să vă uitați la știri, să urmăriți avertismentele și emisiunile dedicate acestui subiect care ne poate costa pe oricare dintre noi sănătatea sau viața. Lăsați telenovelele, filmele turcești și încercați în acest uriaș experiment de sănătate publică să vă protejați atât pe dumneavoastră, cât pe cei de lângă voi!


 


Stire initiala

Update 

Aceeași situație a fost sesizată astăzi și în Pitești, la cozile de la Permise. Oamenii par să nu conștientizeze pericolul și ignoră recomandările autorităților, stând aproape lipiți unul de altul.


Imagini extrem de grăitoare surprinse în această dimineață la Serviciul de Asistență Socială Câmpulung Muscel, acolo unde oamenii veniți în număr mare, cel mai probabil pentru încasarea diferitelor prestații sau rezolvarea documentațiilor aferente, s-au bulucit pur și simplu la intrarea în instituție, suflându-și unul altuia în nas fără nicio rezervă, împotriva tuturor recomandărilor obsesiv transmise de către autoritățile medicale în plină pandemie de coronavirus.

CITEȘTE ȘI ... De azi- România intră în stare de urgență!

Dacă în sediul instituției accesul s-a făcut pentru un număr restrâns de persoane, la intrarea în clădire cei care așteptau la coadă au ignorat cu inconștiență toate recomandările, de parcă se termina pământul dacă nu stăteau lipiți unul de celălalt.

În situația în care este foarte greu de înțeles ce recomandă autoritățile, vă mai explicăm o dată, negru pe alb, oameni buni: stați la minim 2 metri de alte persoane! Puteți conveni între dumneavoastră cine este în față și cine urmează. Este indicat să vă răsfirați, astfel încât contactul să fie minim și să respecte distanța recomandată de autorități.

CITEȘTE ȘI ... COVID-19 în România! Cei care vin din țări cu peste 500 de cazuri- obligați să se autoizoleze

 

Este evident că în România o parte din populație tratează, încă, fie cu superficialitate, fie cu iresponsabilitate situația medicală gravă care poate cauza adevărate blocaje ale sistemului sanitar și acest lucru se reflectă atât cozi precum cea surprinsă în imaginile din acest material, cât și în hypermarketuri unde se îmbulzesc la casele de marcat sau în piețele agroalimentare.

Vă rugăm să vă uitați la știri, să urmăriți avertismentele și emisiunile dedicate acestui subiect care ne poate costa pe oricare dintre noi sănătatea sau viața. Lăsați telenovelele, filmele turcești și încercați în acest uriaș experiment de sănătate publică să vă protejați atât pe dumneavoastră, cât pe cei de lângă voi!