Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun de la Mioveni

În perioada 6-25 decembrie 2018, în Mioveni, pe platoul din Centrul Civic, va fi organizată cea de-a treia ediție a Târgului de Crăciun. Târgul va putea fi vizitat zilnic în intervalul orar 10:00 – 22:00 și va include: spaţii comerciale, zonă gastronomică, târg de meșteșuguri, casa lui Moș Crăciun, carusel, concerte și spectacole de folclor. 
Astfel, timp de 20 de zile, la  Mioveni, vizitatorii pot găsi inspiraţie pentru cadouri și se pot bucura de o ofertă variată de produse, grupate pe categorii, precum jucării, produse alimentare tradiţionale de sezon (carne, afumături, brânzeturi, dulceţuri, zacuscă, murături), o gamă variată de dulciuri, prăjituri de casă, cozonaci, ciocolată de casă, turtă dulce, produse de patiserie, produse apicole, decoraţiuni și obiecte de uz gospodăresc, ţesături, handmade, ţuică, pălincă, vin fiert, suc natural de mere, siropuri, cafea, ceaiuri etc. Pentru organizarea acestui eveniment, sunt așteptaţi să își anunţe participarea parteneri și sponsori din mediul privat. 

Persoanele care doresc să beneficieze de această oportunitate pentru a-și promova sau vinde produsele specifice sărbătorilor de iarnă sunt rugate să transmită intenţia de participare ca sponsor sau partener la Centrul Cultural Mioveni, prin e-mail la adresa centrulculturalmioveni@yahoo.com, prin fax la nr. 0348.445.856 sau direct la sediul instituției, din strada Aleea Înv. Alexandru Popescu, nr. 5.