Trei bărbați, reținuți! Au golit beciul unui argeșean

UPDATE, ora 21:00

Trei bărbați au fost prinși în flagrant, noaptea trecută, cu bratele încărcate cu borcane cu dulceață și zacuscă. Au dat spargerea în beciul unui argeșean din Băiculești.

Doi dintre bărbaţi, cu vârste de 43 şi 44 de ani, din Piteşti, au fost prinşi la faţa locului, ulterior fiind identificat şi depistat şi al treilea bărbat, de 39 de ani, din Piteşti. Împotriva celor trei bărbaţi a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

UPDATE, ora 13:40

În timp ce erau audiați, unul dintre hoții de zacuscă și dulceață a leșinat. La secția de Politie Rurala Stalpeni s-a deplasat un echipaj medical. 

 

Ce se mai fura la noi în județ? 

Printre altele, proviziile argeșenilor. Cu bratele încărcate cu borcane cu dulceață și zacuscă au fost depistati, noaptea trecuta, trei indivizi. Fără sa facă uz de arma, politistii au reușit sa prindă doi dintre cei trei hoți, care golisera beciul unui gospodar din localitatea Băiculești. 

CITEȘTE ȘI ... Alege o carieră în SRI! Află oferta publică de școlarizare


Unul dintre barbati a reușit sa scape, dar este identificat și cautat de politisti. Hoții prinși în flagrant se afla la sediul Sectiei de Politie Rurala Stalpeni, la audieri. De asemenea, a fost ridicat de oamenii legii și autoturismul ticsit cu bunătățile sustrase de cei trei indivizi.