Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe strada Liliacului din Bradu!

În această vară, comuna Bradu a fost un adevărat şantier, continuând proiectele de investiţie, în ciuda problemelor generate de pandemie. În ultimele luni s-au derulat câteva obiective importante pentru comunitate şi solicitate de către cetăţeni. A fost demarat proiectul privind introducerea rețelei  de  canalizare  menajeră  pe  strada  Fragilor, iar strada Serelor a intrat în reabilitare, ce presupune amenajarea trotuarelor şi refacerea covorului asfaltic. La nivelul reţelelor hidrografice din comună  s-au mai făcut unele progrese, prin finalizarea lucrării de amenajare a canalului Dâmbovnic (parc strada Gării)


Acum un alt proiect a fost finalizat. Vorbim despre lucrările de asfaltare pe strada Liliacului. Totodată, lucrările la canalizarea pluvială de pe strada Principală până la Aleea Neajlov se apropie de final, după care se vor amenaja trotuare pe această porțiune.

De asemenea, au fost semnate contractele pentru canalizare pluvială pentru strada Principală pe porțiunile Târg - Valea Geamăna, strada Preot Gh. Ionescu - fostul CAP, urmând ca în cel mai scurt timp sa înceapă lucrările. Ulterior, se vor amenajara trotuare pe aceste porțiuni.