Au avut cădere! Poliția Rutieră din Argeș a “produs”  879 de milioane în două zile!

Au avut cădere! Poliția Rutieră din Argeș a “produs”  879 de milioane în două zile!

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au acționat intens pe drumurile publice ale județului, ridicând nu mai puțin de 19 permise și retrăgând 8 certificate de înmatriculare. Dincolo de aceste măsuri radicale, alți șoferi au fost sancționați cu diferite amenzi, fiind aplicate în total ... 275 de sancțiuni!

Ei bine, ca urmare a acestora, Poliția Rutieră Argeș a asigurat bugetului de stat un plus de  87.982 de lei în doar două zile.

Cele mai serioase cazuri depistate la controalele în trafic le-au reprezentat trei bărbați – doi de 20 de ani și altul de .... 70 de ani, toți surprinși la volan după ce consumaseră  în credință băuturi alcoolice.

# Primul  în vârstă de 20 de ani (N.O.M ) este de fel din Pitești și a fost prins de Poliție conducând în stare de ebrietate azi dimineață, la ora 04:35, pe str. Calea Câmpulung. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii nivelului de alcoolemie și i s-a întocmit dosar penal.

# Cel de-al doilea tânăr (B.F.M ) este din Valea Danului și a fost oprit la el în localitate de către un echipaj de poliție care a avut, Slavă Domnului!, ce să scrie în procesul verbal.  
1. Bărbatul băuse.
2. Bărbatul nu avea permis.
3. Bărbatul conducea un autoturism radiat din circulație.
4. Bărbatul pusese autoturismului numere de înmatriculare false.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis, conducere a unui vehicul pe drumurile publice neînmatriculat și cu numar fals de înmatriculare.

# Bătrânul de 70 de ani conducea bine dispus pe străzile din Hârsești.  A fost oprit, sâmbătă, de polițiștii din Lunca Corbului  care au sesizat euforia din ochii săi și l-au însoțit până la Spitalul din Costești unde i-au fost recoltate probele de sânge. Acum are dosar penal conform art. 366 CP.