ATU Novo Construct - Home to love!

Când te gândeşti la un loc pe care să îl numeşti „acasă”, îţi cauţi acel spaţiu care să rezoneze cu tine, să îţi ofere confortul unui cămin. În plus, fiind o investiţie pe viaţă, îţi doreşti să îndeplinească toate criteriile de siguranţă şi utilitate. Situat în apropierea zonei centrale, blocul ATU Novo Construct, situat în Mioveni îţi poate oferi locuinţa la care ai visat, îndeplinind toate aceste obiective.

- Garsoniere , 37 mp, etajele 1 şi 3 – 34.000 euro +TVA
- Studio, 44,5 mp, etajele 1, 3, 4 – 46.000 euro + TVA
- Apartament 2 camere, 53 mp – 53.000 euro + TVA
- Apartament 3 camere, 98,5 mp – 76.000 euro + TVA
- Penthouse – 117,7 mp + terasă de 69,5 mp, poziţionat pe partea dinspre stradă a blocului
- Penthouse – 103 mp + terasă de 31,8 mp, poziţionat pe partea dinspre cartier a blocului


Cu o arhitectură modernă, încadrată în peisajul zonei, prin regimul mic de înălţime, D+P+4E+5R, apartamentele şi garsonierele blocului din bdul. Dacia, nr. 23, oferă clienţilor săi spaţii de locuit generoase, cu circurite utile, răspunzând nevoilor curente ale unei familii. Ansamblul rezidenţial oferă alei auto, spaţii verzi şi garaj închis.
În amenajările şi dotările interioare sunt incluse uşi metalice, echipamente şi instalaţii sanitare de calitate, parchet, centrale termice de ultimă generaţie, alimentate cu gaze, tâmplărie PVC cu geam termopan, sistem de termoizolaţie, toate executate impecabil.
Ca şi plus, blocul este în zona centrală, aproape de supermarket, unităţi de învăţământ, farmacii, şi este conectat la artera principală a oraşului, ceea ce oferă posibilitatea de a avea acces facil la mijloacele de transport în comun.
La ultimul etaj, blocul oferă şi două locuinţe de tip penthouse, ce dispune de terase generoase, unde puteţi amenaja un spaţiu de recreere şi luat masa în familie.


Bloc ATU Novo Construct, Bdul. Dacia, nr. 23, Mioveni
0786 526 473 - SEBASTIAN PARASCHIV