Mihai Donisan așteptat la Internaționalele de la Pitești

Atletul Mihai Donisan ar putea concura sâmbătă la Campionatele Internaționale de atletism ale României, care se vor desfășura în orașul nostru.


Condiția este ridicarea suspendării pentru dopaj.


Săritorul în înalțime, Mihai Donisan, urmează să fie audiat de către Agenția Națională Anti-Doping, și tot atunci se va ști cu certitudine dacă atletul va concura la Pitești sau nu.
Antrenorul său, Sorin Matei, declara pentru Agerpres că soarta atletului se află la latitudinea federațiilor naționale și agențiilor naționale anti-doping.


”Dacă i se va ridica suspendarea, Mihai Donisan va putea concura pe 4 iunie, la Internaționalele de atletism ale României de la Pitești. Eu însă nu mă pot pronunța, toată decizia rămâne la ANAD'', a declarat Sorin Matei.
Mihai Donisan și Mihaela Ștef au fost depistati pozitiv la testul anti-doping, însă concentrația a fost foarte mică, Agenția Mondială Anti-Doping plasând responsabilitatea Agenției Naționale.
Dacă ANAD va ridica suspendarea pentru cei doi atleți, aceștia ne-ar putea reprezenta la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.


Sâmbătă, 4 iunie, Piteștiul va fi gazda Campionatelor Internaționale de atletism ale României.


Federația Română de Atletism a decis comasarea acestei competiții într-o singură zi, probele urmând să aibă loc pe Stadionul ”Nicolae Dobrin”.