ATENŢIE! AVERTIZARE METEO EMISĂ ASTĂZI! VREMEA SE ÎNRĂUTĂŢEŞTE!

ATENŢIE! AVERTIZARE METEO EMISĂ ASTĂZI! VREMEA SE ÎNRĂUTĂŢEŞTE! Vezi ce spun meteorologii că se întâmplă începând de astăzi!

Meteorologii atenționează că în câteva ore vremea se înrăutățește în toată țara. Ei au emis, duminică, o informare valabilă de duminică, de la ora 14:00, până luni, la ora 9:00, interval în care va ploua destul de abundent, la munte va ninge și vor fi intensificări ale vântului.

În Carpaţii Orientali va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă, iar în cursul serii şi al nopţii de duminică spre luni (16/17 octombrie), precipitaţii predominant sub formă de ninsoare vor fi şi în Carpaţii Meridionali.


Vântul va avea intensificări temporare, îndeosebi în regiunile sudice, cu viteze ce vor depăşi la rafală 40...50 km, iar pe crestele montane 60 km/h, viscolind ninsoarea.
În restul teritoriului va ploua, iar trecător în Subcarpaţii Moldovei şi în estul Transilvaniei se vor semnala precipitaţii mixte. Cantităţile de apă vor depăşi local 10...15 l/mp, iar în nord-vest, centru şi est izolat 20...25 l/mp.

sursa: digi24.ro