ATENȚIE! Țepe pe WhatsApp! Vezi AICI reacția Kaufland!

Atenție! De câteva zile, pe rețelele de socializare Facebook,Messenger și Whatsapp utilizatorii primesc mesaje promoționale false, acestea fiind însoțite și de un link. Scopul lor este de a determina eventualele victime să își divulge datele personale sau bancare, prin completarea informațiilor necesare pentru obținerea premiului. Oferta este foarte atractivă! Nu vă lăsați păcaliți. Evitați deschiderea mesajelor și sub nicio formă să nu accesați link-urile.

CITEȘTE ȘI ... MÂINE: Trafic aglomerat în Argeș - Transport agabaritic!

Redactorii Sursata.ro au luat legătura cu reprezentații Kaufland România, care se dezic de această campanie, declarând că mesajul „Câștigă un cupon în valoare de 250 RON acum! Participă la concursul oferit de Kaufland acum și poți câstiga un cupon în valoare de 250 ron. Grăbește-te, au mai rămas 219 cupoane disponibile” este unul fals.
În acest sens, se încearcă descoperirea sursei.
Kaufland România a emis un comunicat prin care reamintește clienților că toate concursurile sau promoțiile sunt plasate pe site-ul companiei.

”În ultimele zile numele şi logo-ul companiei Kaufland România au fost folosite fraudulos şi abuziv în cadrul unui concurs online fals ce urmărește inducerea în eroare a participanților și a prietenilor acestora. Concursul fals este reprezentat de un chestionar care îi invită pe cei ce îl accesează să distribuie informația în platformele sociale și răspundă la 3 întrebări despre Kaufland cu promisiunea că vor beneficia la final de un voucher în valoare de 250 de lei, după completarea datelor personale. 

Mesajul care circulă în platformele sociale: „Câștigă un cupon în valoare de 250 RON acum! Participă la concursul oferit de Kaufland acum și poți câstiga un cupon în valoare de 250 ron. Grăbește-te, au mai rămas 219 cupoane disponibile”  și care trimite către site-ul http://dainip.com/kaufland/ sau la http://vouchercadou.info/ nu aparţin companiei noastre şi îi îndemnăm pe clienţi să nu participe la astfel de concursuri.

De asemenea, reamintim clienţilor noştri să utilizeze întotdeauna ca surse de informare site-ul companiei www.kaufland.ro sau pagina oficială de Facebook Kaufland România. Toate concursurile şi promoțiile din mediul online organizate de Kaufland România au regulamente riguroase.”