ATENȚIE! Se prelungește CODUL PORTOCALIU de vreme rea în Argeș

Administrația Națională de Meteorologie a emis, astăzi, la ora 10:00, două atenționări de Cod Galben și Cod Portocaliu. Atenționarea este valabilă până mâine, la ora 10:00.

Astfel, în județul Argeș a fost prelungit codul portocaliu de vreme rea . În intervalul menţionat, vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, pe parcursul zilei de luni (3 iulie) mai ales în Oltenia, Muntenia, sudul Banatului şi local în Transilvania şi Moldova, iar noaptea, cu precădere în Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei şi în sudul Moldovei. Ploile vor fi însoţite de descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat grindină.

În intervale scurte de timp sau prin cumulare, în județele Gorj, Vâlcea, Dolj, Olt, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Covasna, Vrancea, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomița și Călărași, în municipiul București și în zona de munte a județelor Hunedoara, Alba, Sibiu, Brașov se vor înregistra cantităţi de apă de 50...70 l/mp şi pe arii restrânse peste 80...90 l/mp, îndeosebi în județele Teleorman, Giurgiu, Olt, Argeș și Vâlcea.

Vezi zonele vizate în imaginea din GALERIA FOTO de mai sus.