ATENȚIE PITEȘTENI! Iată unde vă veți programa căsătoria!

Primarul Cornel Ionică a anunțat, cu puțin timp în urmă, o veste bună pentru tinerii care vor să se căsătorească.
Începând cu 1 aprilie, primăria Pitești v-a implementa un nou concept, și anume, programarea online a căsătoriilor civile.
Cuplurile care doresc să își oficieze căsătoria în municipiul Pitești, vor avea alternativa programării acesteia on-line în data și la ora pe care o doresc.
Cei care accesează aplicația trebuie doar să aleagă data și ora disponibilă la care doresc oficierea căsătoriei. Formularul electronic impune completarea numelui, a CNP-ului fiecăruia dintre soți, a adresei de e-mail și a numărului de telefon al unuia din solicitanți.

CITEȘTE ȘI ... Accident de muncă la Lazăr Company - a căzut de pe schelă


Aceștia vor primi prin e-mail, la adresa specificată mesajul conținând confirmarea programării și li se va indica data la care trebuie să se prezinte la oficiul Serviciului Stare Civilă pentru depunerea actelor conform cerințelor legale.
Rezervarea online trebuie făcută cu cel puțin 12 zile înainte de data stabilită. În plus, se poate și anula rezervarea.
”Facem mențiunea că neprezentarea cu cel puțin 11 zile înainte de data programată a căsătoriei, a ambilor parteneri, având asupra lor documentele solicitate, conduce la anularea automată a rezervării efectuate on-line.
Informatizarea acestui serviciu al primăriei se adresează tuturor piteștenilor, dar în primul rând tinerilor, principalii utilizatori ai mediului virtual, aceștia reprezentând și majoritatea celor care pășesc pragul Serviciului de Stare Civilă pentru oficierea căsătoriei.”, a menționat primarul municipiului Pitești.