ATENȚIE, ȘOFERI! Se închide circulația pe podul barajului Pitești – Prundu

Lucrările de reparație pe care Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea le-a programat în acest an la construcția hidrotehnică au început deja, iar de luni, 11 iunie 2018, circulația va fi închisă pe podul barajului Prundu. 

Reamintim că lucrările se vor desfășura pe durata a 7 luni. Pe perioada execuției, în baza avizului obținut de la Inspectoratul Județean de Poliție Argeș, Poliția Municipiului Pitești, circulația pe podul baraj va rămâne întreruptă.
Reparațiile vor consta în lucrări la suprastructura podului pe zona hidrocentralei (realizarea unei suprastructuri noi alcatuită din grinzi prefabricate solidarizate prin placa de suprabetonare), îndepartarea bordurilor de delimitare a părții carosabile, demolarea betonului de ciment de pe partea carosabila. Se va executa o placa de suprabetonare și o hidroizolație pe întreaga suprafață a platformei podului care va fi protejată cu mortar asfaltic. La limita părții carosabile se vor monta borduri. La infrastructura podului vor avea loc lucrări de sablare a suprafețelor, fisurile și crăpăturile se vor injecta cu rășini epoxidice, dupa care suprafetele se vor tencui cu mortar special.