Restricția la podul peste râul Doamnei se menține și mâine!

UPDATE:

Viceprimarul Sorin Apostoliceanu a anunțat prin intermediul paginii de la Facebook continuarea restricției de circulația din zona Podului Viilor și pentru ziua de mâine.
 

Primăria Municipiului Pitești anunță că în ziua de sâmbătă, 31.03.2018, în intervalul orar 09:00-16:00, circulația pe podul peste râul Doamnei va fi restricționată (fără întreruperea circulației) ca urmare a lucrărilor de reparații la suprafața căilor de rulare, lucrări ce se impun în vederea asigurării unui trafic corespunzător. 
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în trafic.

 

Podul de peste Râul Doamnei, intră în reparații. Administrația piteșteană a luat decizia de a interveni asupra craterelor create în carosabil ce au apărut pe podul de peste Râul Doamnei.

„Primaria Municipiului Pitesti anunță că vineri, 30.03.2018,  in intervalul orar 09,00-16,00, circulatia pe podul peste râul Doamnei va fi restricționată (fără întreruperea circulației) ca urmare a lucrărilor de reparații la suprafețele căilor de rulare. lucrări ce se impun în vederea  asigurării unui trafic corespunzător.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în trafic!


De asemenea, reamintim, programul special de încasare impozite și taxe locale , la final de trimestru” ,au anunțat reprezentanții Primăriei Pitești.