ATENȚIE! O nouă capcană periculoasă - Escrocheria „FETIŢA”!

Inventivitatea hoţilor nu cunoaşte limite. 
Hoții au descoperit o nouă escrocherie, denumită de oamenii legii, escrocheria Fetița.
Vă dezvăluim aici povestea unui bărbat care a căzut în plasa hoților.

CITEȘTE ȘI ... Un nou program de licenţă la Universitatea din Piteşti!

În timp ce se afla în mașina personală, o fetiţă de aproximativ 12-14 ani, cu hainele rupte şi cu vânătăi pe mâini, s-a apropiat, și plângând l-a rugat pe bărbat să o conducă acasă.
Bărbatul a devenit suspicios, văzând că în spatele său, la o distanță mică, se afla parcat un autoturism cu geamuri fumuri. Fetița privea pe furiș masina respectivă, iar când bărbatul a refuzat să o ajute, spunându-i că va chema un taxi, micuța a fugit direct spre mașina respectivă.

„După serviciu am intrat într-un magazin. Ies şi mă urc în maşină. În acest timp, a alergat la mine o fetiţă, de aproximativ 12-14 ani. Hainele erau rupte, avea vânătăi pe mâini. Abia de se ţinea să nu plângă. M-a rugat frumos să o duc până acasă. Însă am observat că ceva mai departe era o maşină ciudată şi cu ferestre complet fumurii. De asemenea, am observat că fata se tot uita straniu, periodic, la ea. De aceea, eu i-am spus că nu o voi duce nicăieri, dar voi chema un taxi. Dintr-o dată, ea s-a întors brusc şi a fugit. Chiar în acea maşină dubioasă. Acum am înţeles totul. Sensul acestei escrocherii constă în următoarele: în maşina ta urcă o fată străină, necunoscută. Apoi din acea maşină ciudată apare „tatăl” ei şi vă acuză de pedofilie! Încercaţi apoi să demonstraţi că sunteţi nevinovat. Îmi este groază să mă gândesc la ce se putea întâmpla, dacă nu observam la timp acea maşină” a povestit un bărbat pentru Realitatea TV.

Sursa: Realitatea.net