ATENȚIE! Jumătate din agențiile de turism din țară au rămas fără licență! VEZI LISTA!

ATENȚIE! Jumătate din agențiile de turism din țară au rămas fără licență! VEZI LISTA! Vezi care sunt agențiile din Argeș care au rămas fără licență!

Autoritatea Naţională pentru Turism a luat o decizie istorică, fără precendent pe piaţa de turism românească, informează RăzvanPascu.ro.

ANT a anunţat că 1384 de agenţii şi-au pierdut licenţa de turism pentru că nu au putut prezenta poliţa de asigurare în cazul insolvenţei sau falimentului, poliţă de asigurare pe care orice agenţie este obligată să o aibă şi să o afişeze public. De asemenea, pentru unele dintre agenţii retragerea licenţei a fost la cererea acestora sau pentru ca nu au respectat alte prevederi ale legislaţiei în vigoare.

Potrivit ANT, aceste agenţii au fost notificate în prealabil, iar lista lor a fost făcută publică în perioada martie-septembrie 2016 pe site-ul instituţiei, iar o a doua notificare s-a trimis personalizat către fiecare agenţie de turism în data de 23 august, lista finală a agenţiilor de turism care au rămas fără dreptul de a vinde pachete turistice fiind publicată pe 4 octombrie pe site-ul ANT.

VEZI LISTA COMPLETĂ AICI!

Sursa: razvanpascu.ro