ATENȚIE! Furturi masive în Argeș!

Au fost furate electrocasnice, biciclete și s-au găsit nereguli la casele de pariuri sportive și la societățiile de exploatare a lemnului. Atenție! Furturi masive în Argeș!

Polițiștii din Argeș au avut multă activitate în acestă lună. Foarte multe infracțiuni au fost identificate în ultima vreme.
Polițiștii piteșteni au identificat un bărbat de 33 de ani, din comuna Căteasca, care este bănuit de furt. Acesta este acuzat că a sustras o bicicletă din complexul Fortuna. Acum, bărbatul este reținut pentru 24 de ore.
În comuna Vedea, un tânăr de 20 de ani a fost prins, după ce a fost acuzat furt calificat. Pe 16 iunie, acesta a fi sustras dintr-o locuinţă din municipiul Piteşti mai multe bunuri electrocasnice în valoare totală de 5.000 de lei. Bunurile au fost recuperate în totalitate şi returnate persoanei vătămate.
Tot în aceași direcție, s-au îndreptat și polițiștii din municipiul Câmpulung care au desfășurat activități de prevenire a furturilor din societăţile comerciale. Astfel, 4 case de pariuri sportive au fost verificate și s-a constatat că nu erau asigurate cerinţele minimale de securitate. Societățile au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 8000 de lei.

CITEȘTE ȘI ... Percheziții în Topoloveni!


În perioada 25-27 iulie, reprezentanții Gărzii Forestiere Ploieşti au efectuat un control la o societate comercială cu obiect de activitate exploatare şi prelucrare material lemnos, situată în Curtea de Argeş. În urma controlului, poliţiştii au constatat că societatea deţinea 21,12 m.c. lemn rotund și esenţă răşinoase, fără documentele legale de provenienţă. În acest caz, societatea a fost sancționată cu amendă în valoare de 25.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de 491 de lei a fost confiscat contravaloric.
Totodată, reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Ploieşti, au oprit pe raza municipiului Piteşti un autocamion către transporta cantitatea de 39,10 m.c. lemn de foc. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că agentul economic a înregistrat cu întârziere avizul de însoţire secundar în registrul de intrări-ieşiri material lemnos.
O amendă de 25.000 de lei va suporta societatea.