Atelier-service La Scule oferă reparaţii pentru toată gama de unelte şi utilaje de mică mecanizare

Uneltele din gospodărie sau de pe şantier, mai ales cele utilizate în mod frecvent, mai au şi defecţiuni, iar intervenţia proprie nu este recomandată, cel mai bine fiind să se ocupe un specialist. Dacă nu ştii unde să îţi repari motocoasa sau motopompa, soluţia este magazinul LaScule. 

Pe lângă faptul că aici găseşte tot ceea ce ai nevoie pentru casă sau atelier, în cadrul magazinului de pe Calea Câmpulung îşi desfăşoară activitatea şi un atelier-service. Acesta asigură reparaţia utilajelor aflate în garanţie sau în postgaranţie pentru toată gama de scule, unelte, utilaje de mică-mecanizare, echipamente, pompe, motopompe, motocultoare, indiferent dacă sunt comercializate sau nu de LaScule. Deci, şi dacă nu aţi achiziţionat produsul de la ei, puteţi să apelaţi la serviciile atelierului-service, cu încrederea că lăsaţi echipamentul pe mâna unor specialişti. Iar dacă este vorba, de exemplu, de generatoare industriale, greu deplasabile sau generatoare rezidenţiale mari, La Scule asigură inclusiv intervenţii pe teren.

La Scule are cam tot ce îţi trebuie într-un atelier sau pe un şantier, de la compresoare, scule pneumatice, scule electrice, aparate de sudură, generatoare de curent, compactoare, până la scule de mână şi echipamente de protecţie. De asemenea, excelează şi la capitolul scule de mână, de la cele mai mici şurubelniţe, până la tot felul de chei sau unelte de grădină. 


Showroomul cu vânzare şi atelierul-service se află pe Calea Câmpulung, nr. 647, Mărăcineni, Argeş. 
Tel. 0740003344. 
Email Office@grebo.ro
www.lascule.ro